B.E.L.I.E.V.E IN YOURSELF PROGRAMMA

 

Hier leer je wat niemand jou ooit geleerd heeft. De redenen waarom je denkt zoals je denkt, mogelijk je relatie is stuk gelopen, je niet krjigt wat je wel wilt en hoe jij de controle over je leven neemt en je leert hoe je jouw leven bewust kunt creëeren.

Een rollercoaster aan emoties of emoties die je maar in de weg zitten. Het zorgt voor slechte nachten, onrust en spanningen. Hoe krijg je rust in je hoofd, ga je om met jaloezie, pijn en verdriet? Hoe kun je loslaten? In deze module ga je van het denken naar voelen. Zodat jij weer rust in je hoofd en lijf ervaart. 

In deze module verklap ik waarom jij je niet echt geliefd voelt. Deze module kan nog weleens een grote impact op jouw leven hebben. Één ding weet ik zeker. Na deze module sta jij bewuster in een nieuwe relatie, kun jij jezelf geven wat je nodig hebt en is de relatie met je kinderen versterkt.

In deze module gaan we stap voor stap naar de kern. Hier maak je kennis met de ware jij. Het vlammetje met levensenergie wakkeren we aan. Je raakt vertrouwt met je intuïtie en je band met de oneindige intelligentie wordt versterkt. Spiritualiteit is de basis van deze module. 

Ben je regelmatig doodop? Of kan jouw energielevel wel een boost gebruiken? Met te weinig energie ervaar je het leven een stuk minder makkelijk, leuk en ligt somberheid en een wankel zelfvertrouwen op de loer. Jij wilt echter weer genieten van je leven dus we gaan je energie een flinke boost geven. Hoe je dat doet ontdek je in deze module. 

Soms kan het zijn dat er gebeurtenissen in het verleden hebben plaatsgevonden die zo'n indruk hebben achter gelaten, dat je na de voorgaande modules toch nog wat last hebt van bepaalde overtuigingen. Wat kun je doen om dit stukje te helen? In deze module reik ik je diverse vormen van therapie aan. 

Deze module staat in het teken van het creëren van jouw gewenste toekomst. Vrijwel alles kan, dus wat wil je echt? Wie wil je zijn en wat ga je doen? Hoe ziet jouw mooiste leven er uit? In deze module bepaal jij je toekomst. Je maakt van dromen doelen en aan de hand van een strategie maak je een concreet stappenplan. Je krijgt diverse tools waardoor jij direct kunt beginnen met het creëren van het leven waar jij weer van geniet!

Koop deze training

  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.